X

Miben segítünk?

+36 20 488 5956
segitokez.patronatus@gmail.com

Kérje ingyenes tanácsadásunkat!

Kinek segítünk?

A Patronatus Alapítvány legfőbb célja, hogy segítsen a

 

  • Közlekedési balesetek sérültjeinek,
  • Munkahelyi balesetek elszenvedőinek

Alapítványunk erőteljes és szerteágazó kapcsolati tőkével rendelkezik, csapatunkat olyanok alkotják, akik személyes tapasztalataik alapján érintettek, traumás élethelyzetet maguk is átéltek. Nálunk a segítségnyújtás minden esetben teljesen személyre szabott, ezért nálunk minden hozzánk forduló, kitüntetett figyelmet és odaadó segítséget kap.

Legnagyobb sikerünknek azt tartjuk, hogy csapatunk tagjait nagyrészt olyanok alkotják, akiknek korábban már segítettünk. Mintha egy képzeletbeli fonalat indítanánk el: a megsegített a jövőben maga is segítővé, önkéntessé válik, hogy ugyanazt a szeretetet és törődést adja át az újabb traumás élethelyzetbe került személyeknek, amit korábban ő is kapott. Partnereink és specialistáink eredményesen segíthetik elő Ön és családja számára, hogy minél hamarabb alkalmazkodni tudjanak az új körülményekhez és újra teljes életet élhessenek.

hogyan működünk mi?

Napi munkánk során rendszeresen felkeressük a legsúlyosabb sérülteket. Kérésére Önnel is személyesen felvesszük a kapcsolatot és javaslatainkkal az élethelyzetének megfelelő ingyenes szakmai tanácsokkal, kedvezménycsomagokkal támogatjuk felépülését, gyógyulását.

 


Önnek is segítségre van szüksége? Legyen a pártfogoltunk!
Kérje ingyenes tanácsadásunkat még ma.

Elérhetőségünk: segitokez.patronatus@gmail.comTelefon: +3620 488 5956